Promoție!  Promoție!  Promoție!

Brackeții din safir “Inspire Ice” – picături prețioase pe dinții dumneavostră!foto

Cei mai estetici bracketsi din ceramică, prezentați astăzi pe piața mondială sunt bracketsii monocristalinici din safir, produși doar de compania “Ormco “, sub denumirea Inspire Ice. Acești bracketsi sunt prelucrați din cristal de safir cultivat artificial. Ei sunt foarte frumoași și pe dinții dumneavostră lucesc ca diamantele, nu sunt doar un sistem de corectare a malocluziei, dar un lux și elitism. Spre deosebire de bracketsii din ceramică, dețin o rezistență crescută și aspect estetic excelent: nu-și schimbă culoarea pe întreaga perioadă de tratament.

foto

Brackeții din safir – în prezent, sunt cei mai transparenți dintre toți bracketsii estetici din Republica Moldova (Chișinău). Fiind transparenți pentru lumina zilei și lumina de neon, sunt invizibili, chiar cînd vizitați concerte, cluburi și discoteci. Bracketsii sunt cel mai puțin vizibili pe dinți albi, însă pe cei care au o nuanță gălbuie, se evidențiază ușor. În acest caz, cea mai bună soluție ar fi utilizarea bracketsilor din ceramică sau a celor “invizibili” linguali (care sunt fixați pe dinți, din partea limbii).foto

Brackeții din safir sunt prelucrați din material super-dur, astfel au o aderență mai bună la suprafața dintelui. Ei nu suportă încărcare cu forțe suplimentare, de exemplu, în timpul tratamentului necesită o anumită precauție. Nimic special, totul, ca și cu alte sisteme, singurul lucru este de a evita aplicarea unor sarcini excesive (de exemplu, atunci cînd vă spălați pe dinți).

După preț, Inspire Ice sunt mai costisitori decît brackeții din ceramică, dar mai ieftini decît brackeții fără ligaturi din safir Damon Clear și sistemele linguale.Aceasta este o alternativă foarte bună, pentru cei care doresc să-și corecteze rapid ocluzia, dar bugetul nu le permite să utilizeze sistemele “invizibile”, mult mai costisitoare.

foto
Bracketsii din safir Inspire Ice dețin mai multe avantaje față de toți ceilalți bracketsi estetici.
Avantaje “Inspire Ice”:
• Absolut estetici
• În sistemul “Inspire Ice”, chiar și arcul vestubular e acoperit cu un strat estetic special,ce îl face practic invizibil.
• Bracketsii și arcul nu se supun colorării
• Rezistența sporită a materialului
• Fixare sigură și îndepărtarea ușoară a bracketsilor
• Termopoleirea high-tech, le face mai puțin predispuse la frecare, ceea ce facilitează foarte mult deplasarea dinților în timpul tratamentului, și ca rezultat, obținem un tratament mult mai confortabil și cu o durată mai scurtă de timp.

În prezent, sunt create sisteme noi, mai avansate, de bracketsi din safir fără ligaturi – Damon Clear.

Pagina Principală
În Sus