Promoție!  Promoție!  Promoție!

Regulile după instalarea sistemului de brackeți.


fotoCe NU TREBUIE să faceți dacă este instalat un sistem de brackeți:
1. În timpul tratamentului trebuie să vă abţineţi de la consumul de alimente care trebuie roase cu dinţii, adică nucile, seminţele, floricelele de porumb, etc
2. Alimentele solide care trebuie muşcate, nu se muşcă, dar trebuie tăiate în bucăţi mici. Pentru aceasta se recomandă să purtaţi în timpul tratamentului un cuţit mic.Fructele şi legumele tari trebuie mărunţite, cum ar fi morcovi, mere, pere, etc Acelaşi lucru se va aplica şi la carnea tare.
3. Trebuie să refuzaţi consumarea produselor vâscoase: halva, caramelă etc. Dar cel mai dificil pentru mulţi pacienţi este renunţarea la guma de mestecat.
4. Dacă sunt instalați bracketsii estetici, să nu faceți abuz de ceai tare, cafea , vin rosu, gem de coacăză și alte produse colorante.
5. Nu folosiți alimente prea reci sau fierbinți, acest lucru poate duce la detașarea bracketsilor .
6. Categoric se interzice consumul de alimente dulci înainte de somn, deoarece cantitatea de salivă eliminata pe timp de noapte este redusă și respectiv nu are loc o autocurățare eficientă a cavității bucale – ca rezultat apare caria dentară.
7. În timp ce purtați sistemul de bracketsi, nu se recomandă să folosiți paste dentare “de înălbire”, pentru a preveni deteriorarea smalțului

Ce TREBUIE să faceți dacă este instalat sistemul de brackeți:
7. E necesar să curățați dinții de cel puțin 2 ori pe zi în fața oglinzii, folosiți perii de dinți standarde și speciale.
2. Este mai bine să utilizați paste de dinți variate, permanent schimbîndu-le: una pentru întărirea gingiilor, iar a doua cu microelemente pentru fortificarea dinților .
3. Obligator este necesară clătirea gurii după fiecare masă (cu clatitori speciali sau apă).
4. După aplicarea bracketsilor pot apărea: discomfort, dureri surde în regiunea dinților, traumarea mucoasei bucale și limbii, dar nu vă faceți griji, toate simptomele vor dispărea în cîteva zile. Iar pe locul traumei, poate fi aplicată o ceară stomatologică specială pentru izolarea ei.
5. Dacă, totuși s-a detașat vre-un bracket, trebuie să-l pastrați și să vă programați cît mai curînd la o vizită. la medicul dumneavoastră.

P. S. Respectați aceste reguli necomplicate, iar tratamentul va decurge ușor și rapid!
Pagina Principală
În Sus