Promoție!  Promoție!  Promoție!

“ZOOM-3″ – mai alb, mai luminos, mai rapid!


foto
O alegere excelentă, dacă doriți să obțineți un zîmbet alb, într-un timp foarte scurt!

Zoom 3 sau Zoom AP – este cea mai contemporană și sigură metodă de înălbire a dinților la momentul de fața, în Republica Moldova, care este folosită pe scară largă și în străinătate; ca urmare a procedurilor efectuate rezultatul este menținut mulți ani. Doar o oră și dintii vor deveni super-albi!!!

foto

Avantaje înălbirii cu Zoom 3 :
• Securitate absolută. Atunci cînd este utilizată tehnologia Zoom 3 se menține echilibrul pH-ului neutru, care previne deteriorarea structurii dintelui.
• “totul dintr-o dată”. Într- o vizită ( timp de o oră) se face înălbire dinților dintr-o dată la ambele maxilare.
• Nu se supraîncălzește “nervul” dintelui, prin utilizarea spectrului de lumină cu o anumită lungime de undă.
• În timpul procesul de înălbire, totodată are loc și procesul de tratament. Studiile au demonstrat că în timpul înălbirii, nu numai că nu se deteriorează smalțul, dar , de asemenea, în mod semnificativ se îmbunătățeste starea smalțului (devine neted și lucios) sub influența microelementelor, ce se conțin în gel.
• Mai alb decît alb. Zoom 3 – sistem de înălbire de ultimă generație, ce înălbește dinții în medie cu 8-12 nuanțe.
• Sunt excluse combustiile în timpul procedurii.
• Rezultat garantat și de lungă durată .
• Conformul pacientului în timpul procedurii .

Tehnica procedurii:

Cerințele către pacient în timpul procedurii de înălbire a dinților cu Zoom 3 sunt destul de simple. Înainte de înălbire este de dorit să se facă o igienizare profesională a cavității bucale, să se trateze defectele carioase și, dacă este posibil, să se facă un curs de mineralizare a dinților.
Procedura de înălbire profesională cu ZOOM 3 este extrem de simplă și decurge fără dureri. Se face în cabinetul medicului stomatolog.

1. Pasul unu:
foto
Pregătirea: buzele și gingiile sunt acoperite cu un film protector, lăsînd deschisă doar suprafața dinților.

2. Pasul doi:
foto
Medicul aplică pe dinți gelul de înăldire fără acid, destinat exclusiv pentru ZOOM, care este activat de o lumină specială aleasă. Lumina și gel lucrează împreună, cu grijă acționînd pe dinți, eliminînd petele întunecate și oferind treptat dinților o culoare albă ca zăpada.


3. Pasul trei:
foto
Timpul înălbirii sub influența luminii ZOOM. Gelul se aplică de 3 ori. Durata fiecărei sesiuni – 15 minute. Timpul întregii proceduri – 45 de minute. Dinții dvs devin mai albi în mediu cu 8 nuanțe, și, uneori, mai mult, decît erau înainte.

4. Pasul patru:
Plecați acasă cu un zîmbet imaculat și strălucitor!
foto

Sfaturi pentru îngrijirea dinților după înălbire:
• Periaj dentar zilnic cu perie și pastă dentară (de două ori pe zi)
• Suprafețele între dinți trebui să fie curățate cu flose dentare (ata)
• Regulat (de două ori pe an), faceți o vizită de control la medicul stomatolog (dacă este necesar, se îndepărtează tartrul, placa dentară și se schimbă obturațiile defectate)
• În primele săptămîni după înălbire nu se recomandă să mîncați alimente care conțin coloranți (cafea, ceai negru, vin roșu, ciocolată, ketchup, sos de soia, afine, sfeclă , struguri și sifonul “de culoare â”) .
• Mai puțin fum de țigară.

Pagina Principală
În Sus