Promoție!  Promoție!  Promoție!

Brackeții linguali – aparate invizibile!


fotoAstăzi, mulți recunosc nevoia de a corecta ocluzia cu ajutorul aparatelor dentare fixe, nu numai pentru a îmbunătăți aspectul estetic al zîmbetului, dar și pentru a preveni complicațiile asociate malocluziei. Însă, nu toate persoanele de afaceri, politicieni, prezentatori TV, cîntăreți, actori, care sunt mereu în ochii publicului și camerelor video, își pot permite acest tratament. Dar, datorită tehnologiei moderne, se poate urma un tratament ortodontic simplu și confortabil, fără ca cei din jur să observe ceva. Acum, toți pot beneficia de această ocazie,de a-și corecta ocluzia cu ajutorul…

… sistemului lingual invizibil!

Unicitatea lor constă în faptul că fiind aplicați pe suprafața internă a dinților (din partea limbii) cu un material special, ei sunt absolut invizibili pentru cei din jur, iar dumneavoastră veți observa rezultatele excelente ale tratamentului pe zi ce trece.

Brackeții linguali pot fi repartizați în două categorii:
1.Tradiționali – standarți (Stb, Stb social 6, Kurz7 Generation, In-Ovation L)

foto

STb (ORMCO)

foto

In-Ovation L (Dentsply)

2.Individuali (Incognito)

fotofoto

Incognito (ORMCO)

Brackeții linguali – sunt confecționați din metal și sunt fixați pe dinții, din partea limbii. Acest aspect le face complet “invizibili”! Tehnologia nouă este foarte confortabilă, este potrivită atât pentru adulți, cît și pentru adolescenți, care sunt jenați sa poarte aparate dentare vestibulare. Acum, datorită bracketsilor linguali – nu va ști nimeni de tratamentul dumneavoastră! Dar efectul tratamentului va fi extraordinar!

Avantajele sistemului lingual:
• Absolut invizibili pentru cei din jurul tău
• Datorită localizării pe suprafețele linguale ale dinților sunt spălate frecvent cu salivă, ceea ce reduce riscul de apariție a cariilor dentare
• Un tratament mai eficient al ocluziei adînci, decât în cazul sistemului vestibular
• Risc minim în traumarea mucoasei bucale (obrajilor, buzelor, gingiilor)
Dezavantaje:
• Costul înalt al tratamentului comparativ cu sistemele vestibulare
• Dicția ușor dereglată în primele săptămîni de tratament
• Timp mai îndelungat de acomodare cu bracketsii linguali
• Necesită o igienă bucală mai complicată și minuțioasă

Toate dezavantajele sistemului lingual sunt justificate prin faptul că sunt invizibili pentru cei din jur și prin prezența zîmbetului dumneavostră, chiar și în timpul tratamentului.

foto

Principiile de bază ale tratamentului cu sistemul lingual este aceleași ca și în cazul sistemelor vestibulare tradiționale. Plăcuțele metalice sunt fixate cu un material stomatologic special pe suprafața linguală a dinților și se conectează între ele cu un arc cu o duritate anumită, cu ajutorul căruia pe dinți se exercită o anumită forță, ceea ce îi obligă să se miște în poziția dorită.

Indicații:
Indicațiile sunt aceleași ca și pentru sistemele de bracketsi vestibulari: diferite patologii ocluzale și anomalii de poziție ale dinților. De asemenea, sunt recomandate pentru pacienți cu ocluzie adîncă pentru o corecție mai rapidă a dinților.
Sunt indicate pacienților care nu acceptă sistemul de bracketsi vestibulari. Aceste sisteme pot fi aplicate deja de la 12 ani. Utilizarea acestor sisteme este recomandată pacienților cu restaurări dentare în zona frontală a arcadei, pentru a evita posibile defecte ale smalțului dentar.
Contraindicații:
Contraindicațiile nu diferă esențial de contraindicațiile pentru sistemul standard de bracketsi vestibulari: boli psihice (epilepsie), copiii pînă la 10-11 de ani, persoanele cu igienă bucală deficitară, etc.
foto
Doresc să fiu tratat, dar nu am bani …
Dacă aveți asemenea gînduri, nu vă faceți griji. Pentru dumneavoastră am dezvoltat un sistem special de achitare în credit fără careva acte, certificate și garanți. Puteți alege o schemă de achitare mai convenabilă, astfel scurtînd calea spre visul dumneavostră – un zîmbet minunat pe viață!

Sfat:
Zîmbiți larg – aveți brackeții “invizibili”!

Pagina Principală
În Sus