Promoție!  Promoție!  Promoție!

Bine a-ți venit în lumea zîmbetului frumos!

Bună ziua dragi vizitatori ai siteului!


fotoEu, Memos Anatolie, mă bucur să vă salut pe site-ul meu personal!

Întotdeauna am vrut să ajut oamenii sa arate mai bine, și să aibă un zîmbet mai frumos. De aceea am ales această profesie.

Tot timpul imi ridic nivelul de cunoaștere participînd la cursuri de perfecționare (seminare și conferințe în stomatologie și ortodonție din Republica Moldova și de peste hotare).Utilizînd tehnologii noi în timpul lucrului, am o posibilitate unică să vă ajut să aveți un zîmbet frumos, dispoziție bună și încredere în sine.

Acest site a fost gîndit ca unul informativ, și sper eu, ca pentru fiecare vizitator poate găsi informație utilă pentru sine.Înainte de toate, este pentru acei oameni care au nevoie de tratament ortodontic, dar și pentru acei ce îi interesează ortodonția, sau care se pregătesc pentru o vizită la ortodont.

Vă propun de a vă face cunoștință posibilitățile ortodonției contemporane și tehnologiile inovaționale, mulțumită cărora v-om ajunge la rezultate satisfăcătoare. Și sper că sfaturile mele vă vor ajutasă tyreceți ușor peste toate etapele tratamentului. Cu mare placere voi răspund la toate întrebările D-voastră. Doar prin cooperare și încredere reciprocă se poate trece cursul îndelungat de tratament ortodontic, și rezultatele nu se vor lăsa mult așteptate.

P.S. «P.S. Zîmbetul durează doar o clipă, dar amintirea lui rămîne pentru totdeauna»!
Pagina Principală
În Sus