Promoție!  Promoție!  Promoție!

Incognito – o tehnologie revoluționară în corecția malocluziilor, în Moldova!


fotoIncognito – în prezent, este unicul sistem de bracketsi individuali din aliaj din aur hipoalergen, inventat de un savant german, fabricat de laboratorul german “TOP – Service fur lingualtechnik GmbH”, unde este utilizată cea mai avansată tehnologie de modelare în 3D CAD/CAM. Aceasta e o companie de frunte dintre toate existente în domeniul producerii sistemelor de bracketsi linguali individuali. Acești bracketsi au un design ultra – plat, unicat, cu o poziționare ultra-fixă în trei dimensiuni, datorită cărui fapt, vă oferă un comfort maxim în timpul tratamentului. În plus , din timp puteți vedea, ce rezultate vor fi la finele tratamentului.

Unicul dezavantaj – este prețul înalt.

De ce Incognito?
• Absolut neobservat pentru oamenii din jurul
• Perioadă scurtă de adaptare la sistem
• Rezultat prognozat al tratamentului, datorită metodei computerizate de modelarea bracketsilor, comform conturului dinților dumneavostră, ceea ce reduce probabilitatea detașării bracketsilor în timpul tratamentului
• Bracketsi ultra-plați ocupă mai puțin spațiu în gură, decît sistemul standard, ceea ce micșorează riscul de traumatizare a limbii și practic nu afectează dicția
• Sunt excluse inexactitățile în procesul de aplicare a bracketsilor; în cazul detașării bracketului, pentru fixarea lui nu sunt necesare unelte speciale
foto
• Fixarea pe dinții de dimensiuni mici (înălțime mică a coroanei clinice)
• Fixare excelentă pe dinți torsionați
• Reducerea timpului de tratament (în medie 16-18 luni )
• Sunt fabricați din aliaj din aur ce nu provoacă alergii
• Finalizarea calitativă și sigură a tratamentului

fotoPotrivit amprentelor dumneavoastră, trimise la laboratorul “TOP-Service fur Lingualtechnik GmbH» în Germania, tehnicianul toarnă două modele din ghips, dintre care la unul din ele sunt separați toți dinții. Apoi dinții separați sunt aranjați pe un model șablon în poziție corectă, care va fi la finele tratamentului.

foto

Al doilea model va fi scanat cu un scanner tridimensional, iar apoi tehnicianul crează pe computer un model virtual și unul real al dinților poziționați corect.

fotoÎn baza sistemului virtual computerizat, vor fi fabricați bracketsii individuali pe dinții dumneavoastră.Imprimanta specială, tipărește pe straturi bracketsii din ceară, de orice complexitate și configurație. Apoi bracketsii sunt turnați, înlocuind ceara cu aliaj din aur.

fotoBracketsii tunați, sunt aplicați pe modelul din gips. Din masă specială de silicon se confecționează o capă individuală, în interiorul careia sunt poziționați bracketsii, în poziție necesară pentru cazul concret; cu ajutorul acestei cape, bracketsii vor fi aplicați în gură la pacient.

fotoComform acestui model ideal, robotul pregătește arcul cu super-precizie, care va asigura poziționarea corectă a dinților în toate cele trei planuri.

fotoCapele, modelele și arcurile sunt trimise înapoi la clinică, unde ele sunt aplicate pe dinți.Întregul proces de la stabilirea diagnosticului pînă la aplicarea bracketsilor ocupă aproximativ 2 luni. Aceasta merită de așteptat, deoarece sistemul de bracketsi “Incognito” și-a dovedit eficiența.

 

 

Pagina Principală
În Sus