Promoție!  Promoție!  Promoție!

Brackeții cu auto-ligatură de tip pasiv – pentru toate vîrstele!foto

Doriți să obțineți în scurt timp un zîmbet impecabil? Atunci, trebuie să faceți alegerea în favoarea sistemului de brackeții cu auto-ligatură!

Deci, care sunt avantajele lor față de sistemele tradiționale?

Brackeții cu auto-ligatură (din engl. Self-ligating)– e o generație nouă de bracketsi. În tratamentul malocluziilor cu astfel de sistem, se elimină ligaturile cu fir metalic sau benzile elastice, cu ajutorul cărora arcul se menține în bracket. Secretul constă în faptul că,pentru menținerea arcului, pe bracket e montat un sistem de blocare (zăvor special). Datorită acestui sistem nou cu auto-ligatură,foto arcul lunecă liber în canelurile din bracketsi, ceea ce permite efectuarea tratamentului cu maxim comfort pentru pacient și economie de timp. Potrivit multor specialiști în domeniu, un asemenea sistem oferă un tratament practic fără dureri.

Tehnologia sistemului cu auto-ligatură de tip pasiv oferă un coeficient de frecare foarte scăzut al arcului în canelurile din bracketsi, şi ca urmare, posibilitatea utilizării forţelor slabe în scopul deplasării dinţilor în toate etapele de tratament ortodontic. Datorită acestui fapt se obține corectarea ocluziei cu ameliorarea aspectului estetic, fără a fi nevoie de extracții dentare. foto Sistemul cu auto-ligatură, avînd un coeficient de frecare redus, acționează blînd asupra dinților și paradontului,astefel accelerănd tratamentul. Se reduce semnificativ numărul vizitelor la medicul-ortodont, iar intervalele dintre vizite cresc de la 1 lună la 2-2,5 luni.

Bracketsii cu auto-ligatură se împart în două grupe, conform criteriului estetic:
1. Metalici

foto

Damon 3MX (ORMCO)

foto

Damon Q (ORMCO)

foto

Smart Clip SL3(3M Unitek)

foto

In-Ovation R (GAC)

2.Ceramici și parțial ceramici

foto

Damon Clear (ORMCO)

foto

Damon 3 (ORMCO)

foto

Clarity SL (3M Unitek)

foto

In-Ovation C (GAC)

Acum visul poate deveni realitate! Totul datorită conceperii unui nou mecanism de lunecare a bracketsilor cu sistem de auto-ligatură din ceramică. Ei sunt lipsiți de toate dificiențele care există la toate celelalte sisteme, dar combină cele mai bune calități ale bracketsilor cu sistem de auto-ligatură și celor ceramici. Cu ei, veți avea un zîmbet impecabil și, totodată va schimba viziunea despre brackeții, numiți și „scoabe”!

Bracketsii cu auto-ligatură ceramici sunt perfecți pentru corectarea ocluziei!

Luînd decizia de a corecta ocluzia cu ajutorul sistemului inovator de bracketsi cu auto-ligatură ceramici, veți face o alegere corectă.

Daca aveți întrebări, după un apel preventiv, veniți la o consultație. Eu vă voi consulta, diagnostica și voi răspunde la întrebările dumneavoastră. Și apoi vom stabili care sistem va fi necesar în cazul Dumneavoastră.

Pagina Principală
În Sus