Promoție!  Promoție!  Promoție!

Brackeții STb – o soluție optimă pentru Dvs.!

Dinții Dumneavoastra au decis deja – Brackeții STB. Dar Dvs. ați decis?

fotoÎnainte de a vorbi despre cei mai solicitați bracketsi din lume – sistemul STB, vom menționa cîte ceva despre predecesorul său Kurz7.

Kurz7 – sistemul standard de generația a 7-a, care au fost utilizată de mulți ani, cu un preț mult mai redus comparativ cu sistemul Stb și Incognito. Dar, dimensiunile mari ale bracketsilor, creează un deranj permanent medicului ortodont, dereglează dicția, necesită o adaptare mai îndelungată și o igienă bucală mai anevoioasă. Prin urmare, acest tip de aparat dentar trece treptat pe planul 2, fiind înlocuit de sistemul STb si Incognito.

foto

STb- sistemul lingual standard, cu o poziționare computerizata individuală și cu utilizarea arcurilor drepte (fără curbe) . Numit în onoarea creatorilor săi : doctorii Scuzzo și Takemoto. STb se diferențiază de Kurz7, prin faptul, că are dimensiuni mai mici și margini rotunjite, creînd astfel un maxim confort în timp tratamentului și menținerea igienei bucale mai puțin anevoioase. Necesită o perioadă foarte scurtă de adaptare (aproximativ o săptămînă). Tehnica arcurilor High-Tech și forțele slabe permit o deplasarea mai eficientă a dinților și reduce semnificativ timpul de tratament. Trebuie remarcat faptul, că sindromul algic (durerea) în timpul tratamentului, este practic absent. Un alt avantaj este în poziția bracketsilor, ce asigura o deplasare mai stabilă.

foto

Iată o comparație dintre dimensiunile bracketsilor STb și bracketsilor Kurz 7. Bracketsii STb au o grosime de numai 1,5 mm.

De ce brackeții STb?
• Estetică absolută, datorită poziționării linguale
• Absența cârligelor, ce asigură o igienă bucală mai bună
• Timp minim de adaptare (aproximativ o săptămînă), datorită dimensiunii mici
• Utilizarea arcului drept – crește eficacitatea tratamentului și economisește timpul tratamentului
• Risc scazut al cariilor dentare, pe seama dimensiunii mici a bracketului și distanța mare între bracketsi (facilitează curațarea resturilor alimentare)
• Corectarea ocluziei este mai rapidă cu un confort maxim pentru Dvs.
• Deține un slot orizontal de înaltă precizie, ce permite o poziționare corectă a dinților
• Dimensiune mică și marginile rotunjite reduce semnificativ disconfortul în timpul tratamentului
• Nici un atașament față de laboratoarele din exterior, adică în cazul pierderii accidentale a unui bracket, el poate fi înlocuit la vizita urmatoare și nu e necesar de așteptat comanda de după hotar, prelungind astfel durata de tratament

Etapele

După ce am obținut amprenta din silicon (imprimarea dintilor), se toarnă modelele din gips. În laborator, tehnicianul împreună cu medicul ortodont crează un model de configurare (modelul viitorului zîmbet), pe care, medicul aplică bracketsii în poziție corectă. Apoi se confecționează capele portabile, cu locația exacta a bracketsilot. Cu ajutorul acestor cape are lor aplicarea și fixarea sistemului bracket.

Cum este aplicat sistemul de brackeți STb?

1. Pregatirea dinților pentru aplicarea sistemului bracket.foto

2. Prelucrarea smalțului dentar, cu aplicarea unui gel special (gravajul), pentru o fixare mai bună a brackeților.foto

3. Uscarea și aplicarea adezivului dentar special (primer) pe dinți.foto

4. Aplicarea propriu-zisă a bracketsilor și fixarea lor cu utilizarea lampei de fotopolimer.foto

5. Aplicarea bracketsilor va avea loc cu maxim comfort și fără dureri, așa că nu veți observa procedurile tratamentului. Însă rezultatele vor fi observate în scurt timp după aplicarea sistemului.foto

Pentru mai multa informație, puteti opta de o consultație gratuită – sunînd la nr.(+373) 69-266-746 pentru a vă programa.

În prezent este opțiunea cea mai economă, convenabilă și rapidă de tratament, dintre toate sistemele standard de bracketsi linguali prezente în Republica Moldova. Apropo, prețul este de 2 ori mai mic decît al sistemului Incognito.

P. S. Bracketsii STB – este un raport ideal dintre preț și calitate!

Pagina Principală
În Sus