Promoție!  Promoție!  Promoție!

Cum să alegeți un sistem brecket potrivit?


foto

V-ați gîndit să vă schimbați zimbetul cu ajutorul breckeților, ți vă întrebați de unde să începeți?
Puteți alege sistemul brecket potrivit, însă astfel de alegere o puteți face numai în comun cu medicul ortodont. Alegînd de sinestătător breckeții, ei pur și simplu nu vă pot ajuta din considerente co sistema brecket este mai întîi un aparatmedical, și această întrebre ar trebui fi abordată numai cu ajutorul medicului.

Criterii principale în alegerea breckeților:
1. Situația clinică. În primul rînd ar trebui de atras atenția la situația clinică, adică la ceea ce ar trebui în continuare de corectat. Acest lucru poate fi determinat numai după o examinare suplimentară: 2 radiografii în diferite proiecții și modelele din gips a dinților D-voastră. Analizînd rezultatele se propun mai multe opțiuni de sisteme fixe (breckeți), cu ajutorul cărora se poate ajunge la rezultatele dorite.
2. ˮVizibilitateˮ-ˮInvizibilitateˮ. Aceasta este dorința D-voastra de a face tratamentul absolut invizibil pentru cei din jur sau invers pentru a face zimbetul D-Voastră mai fermecător (prin folosirea breckeților de ˮSopphireˮ). Cu toate acestea trebuie să anunțați medicul din timp cu alegerea făcută.
3. Finanțe. Deasemenea în alegerea breckeților o paret importantă este și partea financiară. Mult depinde de partea estetică în timpul tratamentului. DE exemplu breckeții din ceramică sunt mai scumpi decăt cei tradiționali, metal, dar mai ieftine decît cele linguale. Diferența dintre ele le puteți găsi în alte compartimente ale site-ului.
4. Recomandările specialiștilor . Asigurați-vă că ascultați cu atenție sfaturile medicului ortodont deoarecefiecare tehnică are avantajele ei, caracteristici și nuanțe. Un fel de sistemă face ca tratamentul să fie mai rapid, alta ar permite extracția dentară.

foto
Sistema brecket – cel mai popular aparat pentru corectara ocluziei. Alegerea în ziua de azi este imensă!

Deasemenea, trebuie de menționat că dacă medicul lucrează corespunzător cu sistema brecket, iar pacientul respectă igiena în timpul tratamentului, atunci obținerea rezultatelor dorite este posibilă prin utilizarea oricărei sisteme. Ți nimeni, nici măcar ortodonții cu experiență nu vor putea spune cu ce sistemă sa efectat tratamentul, pentru că zîmbetul D-voastră devine impecabil. Totul depinde de planul de tratament stabilit în comun cu medicul, și a scopurilor propuse: cît de repede doriți să obțineți rezultatul dorit, cît de des doriți să frecventați medicul? Si poate că nu doriți ca cineva săă știe că purtați breckeți?

Pentru a fi mai pe înțelesul D-voastră , le împărțim în 3 mari grupe:
1.Tradiționale vestibulare (exterioare)
2.Autoligaturate (fară ligături)
3. Llinguale (interne)

Sfat: Mult depinde de alegerea D-voastră. Cu cît mai devreme vă faceți alegerea – cu atît mai repede vă ve-ți îndeplini dorința!

Pagina Principală
În Sus