Promoție!  Promoție!  Promoție!

Care este avantajul sistemului Damon?


fotoSistemele create de Dr. Dwight Damon – Damon 3MX, Damon Q sunt cele mai avansate din versiunile recente ale bracketsilor din metal fără ligaturi Damon. Acesta folosește tehnica de auto-ligatura pasivă, care are un coeficient de frecare mic comparativ cu sistemul de bracketsi tradiționali, și forțe fiziologie foarte mici, pentru deplasarea dinților.

La acești bracketsi cu lacăt, arcul e menținut în slot și lunecă ușor, nefiind ligaturat. Acest mecanism permite utilizarea arcurilor cu forțe slabe, care sunt practic pasivi, nu au necesitatea de a depăși forțele ligaturii. De aici și a aparut conceptulul tehnologiei de auto-ligatură pasivă.

fotoBrackeții Damon 3MX vă oferă maxim confort în timpul tratamentului, datorită conturului neted și unghiurilor rotunjite. Ei au un design mai performant comparativ cu predecesorii săi, ceea ce îi face mai răspindiți. Caracteristicile lor distinctive – rezistență și durabilitate. Utilizînd acești bracketsi în practică, putem obține rezultate excelente, chiar și în cele mai dificile situații.

foto

Brackeții Damon Q sunt mult mai mici în dimensiuni decît Damon 3MX, fiind mai confortabili și mai estetici. Design-ul mai performant al mecanismului lacătului al bracketsilor, faciliteaza lunecarea arcului în interiorul slotului. Design-ul lacătului Spin Tech, patentat de către compania “ORMCO”,permite deschiderea și închiderea mai simplă, și mai rapidă a lacătului în timpul schimbului arcului. Noul sistem Damon Q – este alegere Dumneavoastra cea mai optimă!

Avantajele sistemului 3MX Damon și Damon Q ?
1. Confort și oarecare estetică, datorită dimensiunilor sale mici și design-ului cu unghiuri rotunjite
2. În majoritatea cazurilorâ, tratamentul este posibil, fără extracții dentare
3. Timp redus de tratament cu 25-40%, în funcție de patologie (tratamentul durează în medie 14-18 luni)
4. Mai mult confort în timpul tratamentului, datorită aplicării forțelor slabe, și practic lipsa sindromului algic (durerii)
5. Nu sunt restricții de vîrstă (de la 11 – 12 ani). Practic nici o diferență în durata tratamentului, cît la adulți, atît și la adolescenți
6. Reducerea numărului de vizite la medic (în mediu 7-10 vizite pentru toată perioada de tratament)
7. Intervale mai lungi între vizite la medic (1 la fiecare 10-12 saptamîni )
8. Risc scăzut de carii dentare, datorită lipsei ligaturilor, nu este compromisă calitatea igienei bucale în timpul tratamentului
9. Nu se traumează mucoasa, se ameliorează starea parodontului
10. Absența proceselor oxidative
11. Rezultatul tratamentului este excelent și stabil

Astăzi aveți posibilitatea de a urma un tratament confortabil, rapid și fără extracții dentare – cu utilizarea bracketsilor Damon, în Republica Moldova (Chișinău).

Pagina Principală
În Sus