Promoție!  Promoție!  Promoție!

Microimplant – un pilon în ortodonție!


fotoMicroimplantarea – o tehnologie nouă în domeniul de ortodonției, odată cu apariția căreia au crescut și posibilitățile tratamentului ortodontic. Cu ajutorul microimplantării se accelerează procesul tratamentului și se obțin rezultate mai precise și, în unele situații clinice, este posibilă corecția dinților, fără a utiliza sistemul de bracketsi. În microimplantologie sunt folosiți miniimplanții, cei mai raspîndiți fiind – VectorTAS al companiei “ORMCO”, AbsoAnchor ® Compania “Dentos”, etc.Ce este microimplantul ortodontic ?

fotoMicroimplant ( miniimplant ) – un șurub foarte mic, confecționat din titan sau aliaj din titan. Microimplanții sunt instalați temporar, ca un sprijin suplimentar pentru deplasarea dinților în timpul tratamentului ortodontic. Pînă la apariția miniimplantelor, era mai dificil să deplasăm dinții din poziții incorecte, ca punct de sprijin fiind dinții proprii ai pacientului, care se puteau deplasa și ei, fapt ce prelungea cursul tratamentului. În momentul de față, datorită miniimplanților, avem posibilitatea să deplasăm dinții de care avem nevoie, ce face tratamentul mai rapid și eficient. Microimplanții temporari sunt pe larg utilizați în întreaga lume, datorită utilizării simple și gradului înalt de stabilitate a suportului.

Care se întîmplă datorită microimplantului temporar?

• Instalînd miniimplanții pacienților cu indicațiile de mai sus, accelerăm procesul de tratament ortodontic (25-50%), astfel obținînd rezultate mai previzibile și mai precise.
• Datorită lui, este redus riscul traumatismului cronic al mucoasei bucale, datorită design-ului ” în miniatură”, în comparație cu dispozitivele extraorale.
• Crește domeniul de aplicare a tratamentului ortodontic pentru pacienții cu edentații congenitale sau dobîndite (lipsa dinților) a dinților stîlpi.
• Cu ajutorul lor putem deplasa simultan grupuri mari de dinți.
• Minimizează necesitatea de a purta dispozitive de fixare detașabile.
• Nu provoacă reacții alergice, deoarece miniimplanții sunt complet biocompatibili cu organismul.
• Utilizînd microimplantul în timpul tratamentului, putem evita extracția dentară cu scop ortodontic.

Utilizarea noilor tehnologii în procesul de corectare a ocluziei – este un pas sigur și rapid pentru sănătatea și frumusețea dintilor dumneavoastră!
Pagina Principală
În Sus