Promoție!  Promoție!  Promoție!

Damon 3 – un tratament sigur și confortabil!

foto

Damon 3 – brackeții ceramici fără ligaturi, care combină în sine avantajele sistemului cu auto-ligatura pasiv, cu coeficient de frecare mic și cu forțe slabe ale arcurilor super-elastice.

Cu ajutorul acestui sistem obținem rezultate excelente, individuale pentru fiecare pacient. Astefel, putem evita folosirea plăcii de expansiune și a extracțiilor dentare cu scop ortodontic. Utilizînd sistemul Damon 3, veți obține ceea ce așteaptați cu nerăbdare – un zîmbet perfect, cu un nivel ridicat de confort!

Bracketul constă din 2 componente: primul – suportul din metal, iar al doilea component din material compozit armat cu ceramică, care este foarte rezistent la uzură și la decolorare. Acest lucru îl face mai estetic pe dinți Dvs.

Avantajul sistemului Damon 3 față de celelalte sisteme din compozit – este economia timp, pe seama formei unicate a bazei, care este perfect compatibilă cu suprafața dintelui. Datorită aceastei calități, se obține o poziționare mai rapidă și corectă a bracketului, o fixare mai bună și totodată, îndepărtarea bracketului cu ușurință de pe dinți la finele tratamentului .

În Moldova (Chisinau), utilizînd sistemul Damon 3 e posibila corectarea malocluziilor, în majoritatea cazurilor fără extracții dentare și la orice vîrstă.

foto

Pagina Principală
În Sus