Promoție!  Promoție!  Promoție!

Damon Clear – brackeții de nouă generație!


fotoDamon Clear – brackeții din safir fără ligaturi de nouă generație. Pe deplin transparente, cu sistem de auto-lăgatură pasivă, cu coeficient de frecare redus și forțe de arc mici, ce deplasează dinții mai eficient decît bracketsii ceramici și din safir tradiționali (îndeosebi sunt potriviți pentru pacienți, care au probleme cu parodontul). Rezultatele tratamentului vor fi observate, deja, în cîteva luni. Dar, însăși tratamentul va decurge rapid, eficient și confortabil.

Datorită tehnologiei de auto-ligare pasivă, în cele mai multe cazuri, este posibil să se obțină rezultate estetice excelente fără extracții dentare și fără utilizarea aparatelor ortodontice suplimentare (arcuri faciale, șuruburi). Perioada de corectare a ocluziei se reduce cu 20%, iar intervalele dintre vizitele la medic – sunt prelungite.

foto

Compania «ORMCO» a patentat gravarea cu laser a bazei bracketului, ce asigură o fixare mai sigură a bracketului pe dinte și, totodată, facilitează îlăturarea lui. Mecanismul inovator de deschidere și închidere a lacătului transparent SpinTek, asigură schimbare rapidă și confortabilă a arcului, reducând semnificativ timpul petrecut în clinică.

Bracketul este fabricat din oxid de aluminiu policristalinic (APC), durabil si rezistent la decolorare, iar contururile line vă oferă o adaptare mai rapidă si confortabilă.

foto

Pagina Principală
În Sus