Promoție!  Promoție!  Promoție!

Un zîmbet atractiv – este cheia ce poate deschide multe uși în viață!


În prezent în arsenalul unui medic ortodont sunt o varietate de medele inovatoare și dispozitive pentru a creea un zîmbet perfect. Una din ele sunt – capele.

fotoCapa – un aparat mobil care se prezintă ca o acoperire a dinților, și care este adiacentă dinților din toate părțile. Este confecționată din biopolimer transparent , care nu prezintă rezcții alergice și este aproape invizibil. Capele sunt folosite în stomatologie pentru a înălbi dinții, corecta oclizia, prevenirea bolilor dentare, precum și pentru a proteja maxilarele de traume produse în timpul sportului.

Capele pot fi de diferite tipuri, în funcție de destinație:
Cape ortopedice – o serie de poziționere transparente pentru migrarea dinților în poziția corectă. Una din cele mai inovatoare descoperiri ale medicilor ortodonți și a medicilor stomatologi din California sunt – capele ˮInvisalignˮ. Ele combină principiile tradiționale ale ortodonțieiși cele mai noi tehnologii 3D.
Capele reteiner – servesc pentru a consolida rezultatele de tratamentdupă îndepărtarea aparatelor ortodontice fixe (breckeți), astfel încît să nu apară recidivă.
Cape pentru înălbirea dinților – conceput ca container pentru gelul de înălbire.
Cape pentru bruxism – sunt folosite pentru protejarea dinților împotriva abraziuniiși distrugerii involuntare a dinților în timpul somnului.
Cape pentru profilaxie – sunt deasemenea utilizate ca un container, în interiorul căreia se aplică un gel special de prevenire a cariilor dentare.
Cape pentru sport – utilizate de sportivi.

foto

Toate capele se impart în 3 grupe:
Cape standart– fabricate în condiții de laborator și care sunt gata de utilizare. Pot să nu corespundă fiecărui pacient, în funcție de caracteristicile individuale de structură a arcadei dentare.
Cape termoplastice – sunt realizate din material flexibil, care atunci cînd se cufundă în apăfierbinte, materialul devine maleabil, si care apoi introdus în cavitatea bucală se întărește repetînd formele arcadelor dentare.
Cape individuale – sunt mai confortabile. Se confecționează individual pentru fiecare pacient pe modelele din gips, și sunt folosite conform recomendărilor medicului ortodont.

foto

Sfat: Întreținerea capei este foarte simplă și comodă – este de ajuns să o spălați sub un jet de apă cu o periuță și pastă de dinți. Pentru păstrarea și transpostare capei se folosește un container special. Deasemenea pentru a evita deteriorarea lor este indicat de a nu le expune la temperaturi ridicate.Pagina Principală
În Sus